Solstråle 4
......................................

J.P. Skanderborg – fysiurgisk massør
 
I efteråret 2001 kontaktes jeg af en 49 årig kvinde, der igennem 4 – 5 uger har haft gener i sit underliv. Hun har mærket "mudren" ømhed og indimellem smerter. Ugen før havde hun været ved sin læge, der efter en underlivsundersøgelse ikke fandt nogen årsag til hendes smerter. Og konklusionen blev, at hun skulle sendes til videre undersøgelser hvis symptomerne fortsatte.

Jeg giver hende en helkropsmassage, og giver især grundig massage på lænden og sædemusklerne og en dyb massage i hoftekamsområdet. Efter massagen føler hun sig meget veltilpas, hun er afslappet og mærker umiddelbart ingen ømhed eller smerter i underlivet, i stedet mærkes en varm og rummelig fornemmelse.

Jeg spørger i samtalen ind på hende arbejdsstillinger m.m og det kommer frem, at hun i de sidste måneder er påbegyndt en uddannelse, hvor hun sidder på "skolebænk" i mange timer dagligt.

I siddende tilstand er hoftebøjemusklerne sammentrukket, og der var efterhånden opstået en kronisk sammentrækning af disse muskler, der gjorde musklerne ømme og smertende, og som gav kvinden generne i underlivet.

Jeg anbefalede, at hun generelt skulle være opmærksom på ryg og lænd i den siddende stilling evt. sidde på en lille skråkile der ville hjælpe ryggen til at være ret. Og derudover jævnligt foretage udspændende øvelser i ryg, lænd og høftebøjemusklerne.

Jeg kontakter hende et par dage efter massagen for, at høre om hun stadig er smertefri. Det er hun og det er så klarlagt at ømheden og smerterne i hendes underliv var muskulært betinget. Hun har efterfølgende ikke haft lignende problemer.

Solstråle 1

Solstråle 2

Solstråle 3

Solstråle 4

Solstråle 5

Solstråle 6

 

 
 
 
 
Dansk Fysiurgisk Massageskole Akupunktørskolen
Jernbanegade 23 • 9000 Aalborg • T: 28764451 - 26282408 -  
www.massageskole-aalborg.dk . aalborgmassageskole@gmail.com
 
 
Licensed by Dansk Fysiurgisk  Massageskole Aalborg V.3X-15 
Velkommen Kurser Ansigtsmassage  Bindevævsmassage  De 5 elementer  KALM - massage  Muskeltesten  Indisk hovedmassage  Triggerpunktmassage  Hot/Cold Stone  Øreakupunktur  Mobilisering  Kranio-sacral terapi  Anatomi og fysiologi  Førstehjælp  Skolen Kvalitet  Uddannelser Fysiurgisk massør  Idrætsterapeut (1)  Sportsmassør  Idrætsterapeut  Akupunktør  Undervisere Tina Jensen  Karina Colding  Læger  Fysioterapeuter  Solstrålehistorier Solstråle 1  Solstråle 2  Solstråle 3  Solstråle 4  Solstråle 5  Solstråle 6  Informationer Vilkår Diverse Kontakt / tilmelding Behandling/massage  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark