Solstråle 3
......................................

Naja N. Århus  

Da jeg var omkring 6-8 år begyndte jeg at få spændingshovedpine. Det kom af, at min mor blev døv, og jeg skulle lære mundhåndsystem. Det var hårdt at slappe af i armen, især da hånden skal være oppe omkring munden, når mundhåndsystemet bruges.

Omkring min 17 års alder fik jeg voldsomme smerter omkring halshvirvlerne, migræne, problemer med at dreje hovedet til siderne, føleforstyrrelser i venstre side af ansigtet og også visse steder i venstre side af kroppen. Hvis det blæste eller regnede kunne jeg kun mærke det i højre side af ansigtet.

I øverste side af halshvirvlerne var det, som om der var noget der stak ud, jeg fik taget røntgenbilleder, som intet viste. Jeg tog til kiropraktor, han kunne fjerne smerten, men der gik ikke længe, før den var tilbage. Jeg gik ude ved ham længe i ca. 1½ - 2 år i starten 2 gange pr. uge, derefter sjældnere og sjældnere, til sidst kun når det var slemt med smerter.

Efter 1½ år syntes jeg det var på tide at holde ved ham, da jeg ikke er helt sikker på, at det er sundt af " manipulere" med knogler og led på den måde.

Jeg har endvidere været i kontakt med læger, som blev meget bekymret over føleforstyrrelserne og som sender mig til en scanning på Kommunehospitalet, og en scanning på Skejby Sygehus, der viser intet, og efterfølgende fik jeg foretaget en rygmarvsprøve. Den er også ok. Og jeg bliver sendt videre i systemet til neurologiske test. Intet er galt, men smerten er der endnu. Jeg får smertestillinde medicin bl.a. kodamidtabletter. Til sidst får jeg en henvisning til en fysioterapeut, som er dygtig. Men de kan heller ikke fjerne det helt. Jeg laver de øvelser, der skal laves, de fjerner det for en stund, men smerterne kommer igen.

Da jeg efterhånden er blevet 25 år møder jeg Kirsten Mogensen, der har Dansk Fysiurgisk Massageskole. Hun er enormt dygtig, udviser stor kompetence, bekymrer sig meget for hvordan man har det. Hun spørger lidt til, hvor det gør ondt o.s.v. og så går hun igang.
 
Bagefter er man i en helt anden verden og skal lige hjem og lade op. Anden gang jeg er ved hende, sker der et for mit mirakel, jeg føler nemlig at min ene arm "løsnedes sig" og "faldt" en halv meter nedad. Vi skulle have optaget det på kamera så fantastisk var det. Bagefter blev jeg enorm frisk og mine øjne begyndte at stråle. Totalt afslappet i hoved og krop.

Efter det har hun givet mig en behandling mere og siden da har jeg ikke haft migræne eller hovedpine. Det er da fantastisk. Jeg er Kirsten meget taknemlig, for at jeg kan bevæge mit hoved frit igen, og at hovedpinen ikke er daglig mere.

Solstråle 1

Solstråle 2

Solstråle 3

Solstråle 4

Solstråle 5

Solstråle 6

 

 
 
 
 
Dansk Fysiurgisk Massageskole Akupunktørskolen
Jernbanegade 23 • 9000 Aalborg • T:28764451 - 26282408 
www.massageskole-aalborg.dk . massageskoleaalborg@gmail.com
 
 
Licensed by Dansk Fysiurgisk  Massageskole Aalborg V.3X-73 
Velkommen Kurser Ansigtsmassage  Bindevævsmassage  De 5 elementer  KALM - massage  Muskeltesten  Indisk hovedmassage  Triggerpunktmassage  Hot/Cold Stone  Øreakupunktur  Mobilisering  Kranio-sacral terapi  Anatomi og fysiologi  Førstehjælp  Skolen Kvalitet  Uddannelser Fysiurgisk massør  Idrætsterapeut (1)  Sportsmassør  Idrætsterapeut  Akupunktør  Undervisere Tina Jensen  Karina Colding  Læger  Fysioterapeuter  Solstrålehistorier Solstråle 1  Solstråle 2  Solstråle 3  Solstråle 4  Solstråle 5  Solstråle 6  Informationer Vilkår Diverse Kontakt / tilmelding Behandling/massage  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark