Fysiurgisk Hot/Cold Stone Massageterapi
........................................

Kursus afholdes over en dag fra kl. 9.00 - kl. 17.00.

Hot/Cold Stone Massageterapi er en massageform, hvor der masseres med varme og kolde/kølige sten – en massageform der også kaldes stenmassage. På Dansk Fysiurgisk Massagskole i Aalborg integreres massageformen ind i fysiurgisk massage, hvorved muskulære spændinger forbedres/løses utroligt hurtigt.

Massageformen skaber endvidere afslappethed og ro i krop, sind og sjæl og giver en mere positiv indstilling til livet i sin helhed.

Metoden for at anvende sten til massage og ”lindre smerter” fysisk og psykisk har været anvendt i mange år. Bl.a. har de nordamerikanske indianere gennem generationer brugt sten til forskellige formål. Sten som har ligget og varmet i solen og kølet af i søers vand.

Varme sten har i mange år
været integreret i japansk, kinesisk og indisk behandlingsformer.

Massage med kolde og varme sten – er en fantastisk healende massageform.

Det er den ultimative healing, når vi integrerer stenene i fysiurgisk massage – du vil blive utrolig afslappet såvel fysisk som psykisk – og følelsesmæssigt kan der ske en fantastisk afslappethed.

Du vil føle dig svævende under hele massagen fordi ”hot/cold stonemassage” – stenmassage - er en massage i særklasse. Dit sind slipper kontrollen, din krop og sjæl slapper totalt af, og du vil føle det, som du kommer i en meditativ tilstand.

Du vil tillige få en uforglemmelig oplevelse vil føle en fordybelse af luksus, når du modtager en hel kropsmassage med varme og kolde sten - stenmassage. Efterfølgende vil du føle dig renset på krop og sjæl og opleve, at du har fået en utrolig ny energi.  

Stenene - der anvendes til Hotstonemassage – stenmassage - er lavasten, og disse sten indeholder bl.a. magnesium, kisel og jern. Stenene varmes op til ca. 50 – 56 gr. Lavastenene er den hyppigst forekommende stenform fra vulkansk aktivitet.

Stenene - der anvendes til Coldstonemassage – stenmassage - er marmorsten - de kolde/kølige sten. Disse er naturligt kølige på overfladen, når vi masserer med dem, har de en kuldegrad på ca. 0 gr. hvilket får musklerne og blodårerne til at trække sig sammen til bl.a. oprindelig tonus.

Marmorstenene er organiske sten og stammer fra levende organismer. Stenene er specialfremstillet og håndslebne.

Denne form for massage med vekselvirkning mellem varme og kolde sten er med til at udrense kroppen for affaldsstoffer samt spændinger i musklerne, samtidig med at det virker utroligt stimulerende.

Du vil få følelsen af, at dine muskler langsomt ”smelter” dine spændinger giver efter og negativ virkning af fysisk og/eller psykisk stress bliver modvirket. 
 
Massageterapien genopretter balancen i din krop, spændinger og tonus i muskulaturen genoprettes, inflammation mindskes betydeligt - effekten er utrolig – en total magisk oplevelse.  
 
Du vil få følelsen af, at dine muskler langsomt ”smelter” dine spændinger giver efter og negativ virkning af fysisk og/eller psykisk stress bliver modvirket. Såfremt der er specielle områder med store spændinger vil det muliggøre en noget dybere og smertefri massage.
 
Massageterapien genopretter balancen i din krop, spændinger og tonus i muskulaturen genoprettes, inflammation mindskes betydeligt - effekten er utrolig – en total magisk oplevelse.
 
Kurset er meget intensivt, og vi starter med en kort gennemgang af relevant viden, hvorefter vi praktiserer resten af kursusdagen.
 
Skolens kompendie for kurset udleveres på kursusdagen.
 
 
 
Kontakt skolen for yderligere information 
Tina Jensen  28764451 - Karina Colding - T 26282408 -

Undervisningsdage:
2017
 
Kursus afholdes
lørdag den
kl. 9.00 - kl. 17.00
 
Kursus i afholdes
søndag den
kl. 9.00 - kl. 17.00
 
Antal lektioner/timer:
8 timer
 
Krav for deltagelse:
Uddannet behandler
 
Underviser(e):

 
Pris:
Kr. 
 

 
Dansk Fysiurgisk Massageskole Akupunktørskolen
Jernbanegade 23 • 9000 Aalborg • T: 28764451• 26282408
www.massageskole-aalborg.dk . aalborgmassageskole@gmail.com
 
 
Licensed by Dansk Fysiurgisk  Massageskole Aalborg V.3X-55 
Velkommen Kurser Ansigtsmassage  Bindevævsmassage  De 5 elementer  KALM - massage  Muskeltesten  Indisk hovedmassage  Triggerpunktmassage  Hot/Cold Stone  Øreakupunktur  Mobilisering  Kranio-sacral terapi  Anatomi og fysiologi  Førstehjælp  Skolen Kvalitet  Uddannelser Fysiurgisk massør  Idrætsterapeut (1)  Sportsmassør  Idrætsterapeut  Akupunktør  Undervisere Tina Jensen  Karina Colding  Læger  Fysioterapeuter  Solstrålehistorier Solstråle 1  Solstråle 2  Solstråle 3  Solstråle 4  Solstråle 5  Solstråle 6  Informationer Vilkår Diverse Kontakt / tilmelding Behandling/massage  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark